Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen

Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen

3.5 101 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Strudelteig
  • Mehl
    370 g
  • Ei
    1
  • Sonnenblumenöl
    40 g
  • Wasser lauwarm
    120 g
  • Essig
    10 g
  • Salz
    ½ TL
Füllung und Fertigstellung
  • Blattspinat, frisch
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    2 ½ TL
  • Süßkartoffeln in Stücken (2-3 cm)
    600 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    15 g
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    ½ TL
  • Garam Masala
    ½ TL
  • Quark
    100 g
  • Milch
    60 g
  • Mehl zum Bearbeiten
  • Schwarzkümmel-Samen
    2 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 792 kcal / 3316 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 108 g
Φυτικές ίνες 11.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων