Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)

Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)

4.3 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 unidades

Υλικά

Masa
  • de agua
    140 g
  • de harina de fuerza
    150 g
  • de harina integral
    150 g
  • de mantequilla clarificada (Ghee), ver receta básica
    30 g
  • de aceite de girasol
    15 g
  • de sal
    1 cucharadita
Relleno de coliflor
  • de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
    10 g
  • de ramilletes de coliflor
    200 g
  • diente de ajo
    1
  • de jengibre fresco (aprox. 5 mm)
    1 trozo
  • chile verde fresco (sin semillas)
    1
  • de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para freír
    20 g
  • de comino en grano
    ¼ de cucharadita
  • de pimienta de Cayena molida
    ¼ de cucharadita

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 249 kcal / 1041 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 10.3 g
Υδατάνθρακες 33.7 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων