Pan trenzado judío (Challah) - Israel

Pan trenzado judío (Challah) - Israel

4.8 197 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 rebanadas

Υλικά

Masa
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    60 g
  • de agua
    250 g
  • de miel
    40 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • huevo
    1
  • de harina de fuerza
    500 g
  • de sal
    10 g
Montaje y horneado
  • de harina de fuerza
    4 - 6 cucharadas
  • yema de huevo
    1
  • de aceite
    1 cucharada
  • de sal
    1 pellizco
  • de agua
    1 cucharada
  • de semillas de amapola
    1 cucharada
    1 cucharada de semillas de sésamo

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 185 kcal / 776 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 27.5 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 258.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων