Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos

Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos

4.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Erizos (oricios)
  • erizos de mar frescos
    6
    1 lata pequeña de caviar de oricios
Perlas con plancton
  • de caldo de pescado
    350 g
  • de perlas de sagú (perlas de tapioca)
    30 g
  • de plancton
    ½ - 1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    5 - 10 g
Crema de apio nabo
  • de puerro en rodajas
    150 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de apio nabo cortado en dados de 2 cm
    600 g
  • de agua
    700 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    2 pellizcos
Montaje y presentación
  • de sal en escamas
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    5 - 10 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 135 kcal / 567 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 10.3 g
Υδατάνθρακες 7.2 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 398.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων