Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva

Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva

4.0 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
6 raciones

Υλικά

Prefermento
  • de harina de fuerza
    80 g
  • de agua mineral
    80 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
Pan
  • de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa y para el banetton)
    170 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de agua mineral
    110 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • aceite (para untarse las manos y para el bol)
Tomate para untar
  • de tomate maduro en cuartos
    250 g
  • diente de ajo negro (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de aceite de oliva
    40 g
Montaje
  • de jamón ibérico en lonchas finas
    100 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 249 kcal / 1043 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 33.2 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 583.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων