Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf

Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf

4.1 272 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Pinienkerne
    30 g
  • Butter, gesalzen und etwas mehr zum Anbraten
    70 g
  • Kartoffeln in Stücken
    800 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Wasser
    250 g
  • grüne Bohnen (3-4 cm)
    600 g
  • Bohnenkraut abgezupft
    2 Stängel
  • Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut in Stücken (5 cm)
    500 g
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Pfeffer zum Würzen
  • Sahne
    100 g
  • Rosmarin
    1 Zweig
  • Thymian
    1 Zweig

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 582 kcal / 2438 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 7.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων