
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 slices
Υλικά
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
294 kcal /
1222 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
17 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
880 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Chicken Quiche
1ωρ.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1ωρ. 5 λεπτ.
Savoury Flapjacks
40 λεπτ.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1ωρ.
Lamb and Leek Pie
2ωρ.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1ωρ. 20 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
Cornish Pasty
1ωρ. 30 λεπτ.
Sausage Rolls
1ωρ. 10 λεπτ.