
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 slices
Υλικά
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
294 kcal /
1222 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
17 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
880 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDemo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Smoked Salmon and Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Pizza Two Ways
2ωρ. 45 λεπτ.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2ωρ. 45 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2ωρ.
Seriously Seedy Crackers
30 λεπτ.
Oatcakes
1ωρ.
Mini Pizzas
1ωρ. 20 λεπτ.
Quick Bread
50 λεπτ.
Onion Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.