Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 slices
Υλικά
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
880 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1222 kJ /
294 kcal
Λιπαρά
20 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish-flavoured Sausagemeat Plait
1ωρ.
Ciabattine
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegetarian Sausage Rolls
40 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
English Muffins
3ωρ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.