Sałatka z jeżynowym sosem winegret

Sałatka z jeżynowym sosem winegret

4.4 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • rukoli
    80 g
  • sałaty lollo rosso (patrz wskazówka)
    80 g
    80 g radicchio, (patrz wskazówka)
  • roszponki
    60 g
  • sera koziego, twardego pokrojonego na 2 cm kawałki
    70 - 90 g
  • oleju słonecznikowego
    50 g
  • jeżyn, świeżych plus 15-20 sztuk do podania
    50 g
  • cukru
    ½ łyżki
  • musztardy Dijon
    ½ - 1 łyżeczka
  • czerwonego octu winnego
    20 g
  • wody mineralnej, niegazowanej
    25 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • orzechów włoskich, łuskanych, połówek
    2 łyżki
    2 łyżki orzeszków piniowych

Διατροφή ανά 2 porcje

Θερμίδες 1110 kcal / 4647.3 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 96 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων