
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porties
Υλικά
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
569 kcal /
2392 kJ
Πρωτεΐνη
52 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lekkere kip
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13ωρ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Gemalen kip in tomatensaus
30 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Kip met Kokosrijst
Καμία βαθμολογία