Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)

Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto vol-au-vent
  • 200 g di burro congelato, a pezzi
  • 200 g di farina tipo 00
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Cottura vol-au-vent
  • 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Salsa ai funghi
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di burro
  • 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di petto di pollo lessato, a cubetti
  • 30 g di Edam (formaggio olandese) grattugiato

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 12.5 g
Θερμίδες 2474 kJ / 591.3 kcal
Λιπαρά 38.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Υδατάνθρακες 29.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων