Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)

Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    120 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di spinaci freschi
    500 g
  • cipolla in quarti (100 g circa)
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di ricotta fresca sgocciolata dal siero
    250 g
Pasta fresca
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Terminare la preparazione
  • di burro
    40 g
  • di semi di papavero
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 490.7 kcal / 2052.8 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 26.5 g
Υδατάνθρακες 44.3 g
Φυτικές ίνες 3.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων