Cjalsons

Cjalsons

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Pasta fresca
  • 400 g di farina tipo 0
  • 4 uova (60 g cad.)
Ripieno
  • 50 g di pane di segale casereccio
  • 2 cucchiai di prezzemolo fresco
  • 50 g di formaggio Montasio a pezzi
  • 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 30 g di cedro candito
  • 700 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 500 g di spinaci freschi in foglia
  • 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
  • 50 g di uvetta sultanina ammollata e strizzata
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 uovo (da 60 g)
  • 1 cucchiaino di zucchero
Terminare la preparazione
  • farina tipo 0 q.b.
  • burro fuso a piacere
  • zucchero q.b.
  • formaggio Montasio grattugiato q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 356.4 kcal / 723.5 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 46.3 g
Φυτικές ίνες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων