
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggenbrötchen mit Espresso
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 Stück
Υλικά
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen500 g
-
Roggenmehl Type 1150300 g
-
Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)1 Pck.
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Brotgewürz gemahlen¼ TL
-
Salz1 TL
-
Wasser250 g
-
Espresso, aufgebrüht abgekühlt300 g
-
Balsamico, dunkel15 g
-
Kartoffelstärke½ TL
-
Natron½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
978 kJ /
275 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStockbrot
20 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Grillbrote
1ωρ. 40 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Knoblauch-Faltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Brötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Mediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Portugiesische Croissants
1ωρ. 50 λεπτ.
Dinkel-Quark-Brötchen
45 λεπτ.
Baguette Rustica
4ωρ. 20 λεπτ.
Softe Frühstücksbrötchen
1ωρ. 45 λεπτ.