Roggenbrötchen mit Espresso

Roggenbrötchen mit Espresso

4.1 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 Stück

Υλικά

  • Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
    500 g
  • Roggenmehl Type 1150
    300 g
  • Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
    1 Pck.
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Brotgewürz gemahlen
    ¼ TL
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    250 g
  • Espresso, aufgebrüht abgekühlt
    300 g
  • Balsamico, dunkel
    15 g
  • Kartoffelstärke
    ½ TL
  • Natron
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 275 kcal / 978 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 4.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων