Venezianischer Zwiebelkuchen

Venezianischer Zwiebelkuchen

4.6 296 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 Stücke

Υλικά

Teig
  • Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Mehl
    200 g
  • Milch
    30 g
  • Salz
    1 Prise
  • Zucker
    1 Prise
Belag
  • Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
    125 g
  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Öl
    30 g
  • Spinatblätter, frisch
    120 g
  • Schmand
    200 g
  • Eier
    3
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Muskat
    1 Prise
  • Mehl
    30 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    10

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Stück

Πρωτεΐνη 10 g
Θερμίδες 1665 kJ / 398 kcal
Λιπαρά 28 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Υδατάνθρακες 26 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων