Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)

Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)

4.3 131 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 kawałków

Υλικά

  • masło ilość do natłuszczenia formy
  • jajek
    7
  • cukru
    250 g
  • mleka
    60 g
  • miodu
    80 g
  • mąki pszennej
    200 g

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 166 kcal / 695 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων