
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 kawałków
Υλικά
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 kawałek
Θερμίδες
166 kcal /
695 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCzarno-białe ciasteczka
2ωρ.
Czekoladowa tarta ze spiralizowaną gruszką (TM5)
1ωρ. 15 λεπτ.
Perłowy tort piętrowy
72ωρ.
Różowy biszkopt na kisielach
4ωρ.
Mazurek śliwkowy
1ωρ. 45 λεπτ.
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1ωρ. 40 λεπτ.
Cynamonowe gwiazdki
55 λεπτ.
Ciasto "Pszczółka"
1ωρ. 45 λεπτ.
Pieczone jabłka z twarogiem
50 λεπτ.
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1ωρ. 45 λεπτ.
Odwrócone ciasto z ananasem i kandyzowanymi wiśniami
1ωρ. 25 λεπτ.
Ciasto cytrynowe na parze
2ωρ. 20 λεπτ.