Curry de cabillaud aux fruits de la Passion

Curry de cabillaud aux fruits de la Passion

4.3 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de dos de cabillaud
    600 g
  • de gros sel et 1/2 c. à café de gros sel
    2 c. à soupe bombées
  • de pulpe de fruit de la Passion fraîche (4-5 fruits)
    100 g
  • de pâte de curry
    25 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de gingembre frais
    20 g
  • de piment de Cayenne en poudre
    1 pincée
  • d'huile neutre
    15 g
  • de pâte de curry
    1 c. à café
  • de riz
    200 g
  • de graines de cumin
    2 c. à café
  • d'eau
    1000 g
  • d'oignon doux émincé en fines lamelles
    50 g
  • de crème de coco
    8 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'épinards frais
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 522.8 kcal / 2205.5 kJ
Πρωτεΐνη 33.8 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 50.2 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων