Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano

Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano

4.3 422 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 370 g di ceci bianchi lessi
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 630 g di acqua
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo conchiglie

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 987.7 mg
Πρωτεΐνη 30.2 g
Θερμίδες 2807.9 kJ / 671.2 kcal
Λιπαρά 16.1 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Υδατάνθρακες 108.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων