
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain de seigle valaisan
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 tranches
Υλικά
Levain
-
200 g de grains de seigle
-
125 g d'eau
-
⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
-
400 g de grains de seigle
-
250 g d'eau
-
⅓ cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
-
10 g de sel
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 tranche
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
516 kJ /
123 kcal
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTresse bernoise
1ωρ. 45 λεπτ.
Cuchaule
2ωρ. 30 λεπτ.
Petits pains burger (buns)
1ωρ. 45 λεπτ.
Fougasse
2ωρ.
Brioche
8ωρ.
Pain d'épeautre et de blé
12ωρ.
Pain accordéon aux herbes
1ωρ. 20 λεπτ.
Ballons de St-Gall
26ωρ. 30 λεπτ.
Petits pains au yogourt et sésame
1ωρ. 30 λεπτ.
Babka salé au saumon fumé
Καμία βαθμολογία
Le bagel original
9ωρ.
Cuchaule
Καμία βαθμολογία