Pain de seigle valaisan

Pain de seigle valaisan

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 tranches

Υλικά

Levain
  • 200 g de grains de seigle
  • 125 g d'eau
  • ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
  • 400 g de grains de seigle
  • 250 g d'eau
  • ⅓ cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
    ⅔ sachet de levure boulangère sèche, (env. 5 g)
  • 10 g de sel

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 123 kcal / 516 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων