
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain de seigle valaisan
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 tranches
Υλικά
Levain
-
de grains de seigle200 g
-
d'eau125 g
-
de levure boulangère fraîche (env. 5 g)⅛ cube
Pâte à pain et finition
-
de grains de seigle400 g
-
d'eau250 g
-
de levure boulangère fraîche (env. 15 g)⅓ cube
-
de sel10 g
Διατροφή ανά 1 tranche
Θερμίδες
123 kcal /
516 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLe bagel original
Καμία βαθμολογία
Pain pita
Καμία βαθμολογία
Ballons de St-Gall
Καμία βαθμολογία
Petits pains au pesto à la vapeur
Καμία βαθμολογία
Grissini
2ωρ.
Pain de mie
3ωρ.
Petits pains aux fruits
3ωρ. 5 λεπτ.
Pain aux noisettes et poires
Καμία βαθμολογία
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1ωρ. 10 λεπτ.
Nœud au lard
2ωρ. 10 λεπτ.
Pain d’épeautre aux noisettes
2ωρ. 50 λεπτ.
Fougasse
2ωρ.