Pain de seigle valaisan

Pain de seigle valaisan

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 tranches

Υλικά

Levain
  • de grains de seigle
    200 g
  • d'eau
    125 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
    ⅛ cube
Pâte à pain et finition
  • de grains de seigle
    400 g
  • d'eau
    250 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
    ⅓ cube
    ⅔ sachet de levure boulangère sèche, (env. 5 g)
  • de sel
    10 g

Διατροφή ανά 1 tranche

Θερμίδες 123 kcal / 516 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων