
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain de seigle valaisan
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 tranches
Υλικά
Levain
-
200 g de grains de seigle
-
125 g d'eau
-
⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
-
400 g de grains de seigle
-
250 g d'eau
-
⅓ cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
-
10 g de sel
Διατροφή ανά 1 tranche
Θερμίδες
123 kcal /
516 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPains pita
2ωρ.
Pain express
1ωρ. 15 λεπτ.
Le bagel original
9ωρ.
Pain pita
Καμία βαθμολογία
Petits pains au pesto à la vapeur
Καμία βαθμολογία
Grissini
2ωρ.
Pain de mie
3ωρ.
Petits pains aux fruits
3ωρ. 5 λεπτ.
Pain aux noisettes et poires
Καμία βαθμολογία
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1ωρ. 10 λεπτ.
Nœud au lard
2ωρ. 10 λεπτ.
Pain d’épeautre aux noisettes
2ωρ. 50 λεπτ.