Pains de Saint-Gall

Pains de Saint-Gall

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Levain (jour 1)
  • 100 g d'eau tiède
  • 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
  • 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
  • 100 g de grains de seigle
  • 320 g de farine mi-blanche et un peu pour le façonnage
  • 300 g d'eau tiède, et un peu pour badigeonner
  • ¼ cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
    ½ sachet de levure boulangère sèche, (env. 3,5 g)
  • 1 c. à soupe de sel

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 285 kcal / 1192 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 58 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων