Bezglutenowy chleb tostowy

Bezglutenowy chleb tostowy

4.6 104 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
20 kromek

Υλικά

Zaczyn
  • 45 g mąki gryczanej
  • 30 g mąki ryżowej
  • 85 g wody
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
Chleb
  • olej rzepakowy ilość do natłuszczenia formy
  • 500 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 20 g łusek babki płesznik (psyllium)
    20 g nasion babki płesznik (psyllium)
  • 500 g miks mąk bezglutenowych do wypieku chleba Schär Mix B®
  • 1 łyżeczka soli

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromkę

Πρωτεΐνη 0.5 g
Θερμίδες 86.5 kJ / 20.7 kcal
Λιπαρά 0.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Υδατάνθρακες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων