Tortino di melanzane con uvetta e pinoli

Tortino di melanzane con uvetta e pinoli

3.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di melanzane
    600 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di semi di cumino
    1 cucchiaino
  • di acqua
    80 g
  • uovo
    1
  • di amaretti polverizzati (circa 3 amaretti)
    10 g
  • di uvetta sultanina ammollata in acqua fredda
    1 cucchiaio
  • di pinoli
    1 cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 188 kcal / 786 kJ
Πρωτεΐνη 9.6 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 9.7 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων