Gnocchi alla romana

Gnocchi alla romana

3.5 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porcji

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    80 - 100 g
  • mleka 3,2 % tłuszczu
    1000 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    2 - 3 szczypty
  • masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
    20 g
  • semoliny z pszenicy durum
    250 g
  • żółtka
    2

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 344.4 kcal / 1440.9 kJ
Πρωτεΐνη 17.5 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 38.8 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 681.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων