Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi alla romana
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porcji
Υλικά
-
80 - 100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
1000 g mleka 3,2 % tłuszczu
-
1 łyżeczka soli
-
2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
-
20 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
-
250 g semoliny z pszenicy durum
-
2 żółtka
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
681.9 mg
Πρωτεΐνη
17.5 g
Θερμίδες
1440.9 kJ /
344.4 kcal
Λιπαρά
14.5 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
38.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuskus perłowy z warzywami na parze
30 λεπτ.
Knedle z wczorajszych ziemniaków i czerstwych bułek
40 λεπτ.
Ziołowy ryż z pieczarkami
1ωρ.
Groszek z jajkiem
1ωρ.
Naleśnikowy makaron
55 λεπτ.
Podpłomyki z grillowanym kurczakiem i brzoskwiniami
35 λεπτ.
Gotowana kukurydza z majonezem chipotle i salsą z kolendry
1ωρ.
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 λεπτ.
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7ωρ. 40 λεπτ.
Pieczona ryba w kurkumie z salsą pomidorową
30 λεπτ.
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 λεπτ.
Pieczone gniecione ziemniaki z solą rozmarynową
1ωρ. 30 λεπτ.