
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi alla romana
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porcji
Υλικά
-
80 - 100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
1000 g mleka 3,2 % tłuszczu
-
1 łyżeczka soli
-
2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
-
20 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
-
250 g semoliny z pszenicy durum
-
2 żółtka
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
344.4 kcal /
1440.9 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
14.5 g
Υδατάνθρακες
38.8 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Νάτριο
681.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKnedle z wczorajszych ziemniaków i czerstwych bułek
40 λεπτ.
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45 λεπτ.
Pikle z ogórków z koperkiem
15 λεπτ.
Suflety kalafiorowe
55 λεπτ.
Ogórki kiszone - na zupę ogórkową
15 λεπτ.
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 λεπτ.
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7ωρ. 40 λεπτ.
Pieczona ryba w kurkumie z salsą pomidorową
30 λεπτ.
Pieczone gniecione ziemniaki z solą rozmarynową
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos duński
15 λεπτ.
Wegański sos „serowy”
20 λεπτ.
Pikle z łodyg jarmużu
24ωρ. 40 λεπτ.