Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen

Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen

4.9 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    1 - 2 Bund
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    60 g
  • Karotten geschält, in Stücken
    50 g
  • Selleriestangen in Stücken
    30 g
  • rote Chilischote, getrocknet halbiert, entkernt
    1
  • Olivenöl etwas mehr zum Braten
    50 g
  • Sardellenfilets, in Öl eingelegt abgetropft
    2
  • Riesengarnelen, ungeschält
    500 g
  • Cocktailparadeiser halbiert
    300 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Weißwein, trocken
    200 g
  • Wasser
    200 g
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Venusmuscheln (siehe Tipp), frisch, gesäubert
    1000 g
  • Ciabatta
    10 Scheiben

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 596 kcal / 2493 kJ
Πρωτεΐνη 54 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων