Farfalle asparagi e bottarga

Farfalle asparagi e bottarga

4.6 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di cipollotto a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di pasta secca tipo farfalle
    320 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di bottarga a fettine
    60 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 610.8 kcal / 2557.1 kJ
Πρωτεΐνη 25.2 g
Λιπαρά 50 g
Υδατάνθρακες 29.8 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων