Crêpes agli asparagi e salmone

Crêpes agli asparagi e salmone

4.4 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Crêpes
  • di burro a pezzi + q.b.
    50 g
  • di latte
    500 g
  • di acqua
    200 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • uova
    4
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di acqua
    500 g
  • di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
    300 g
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di timo fresco le foglioline lavate
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • burro q.b.
  • di salmone affumicato a fette
    150 g
  • di Provolone a tocchetti
    150 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 482.3 kcal / 2019.4 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 33.4 g
Υδατάνθρακες 19.9 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων