
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ciasto z jagodami pod bezową kołderką
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 kawałki
Υλικά
-
4 jajka
-
800 - 1000 g jagód
-
240 g cukru
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
-
400 g mąki pszennej
-
2 łyżeczki proszku do pieczenia
-
kasza manna do posypania blachy
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 kawałek
Θερμίδες
195.1 kcal /
816.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
27.4 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Νάτριο
78.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

CUDOWNE WYPIEKI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiasto śliwkowe z polewą bezową
2 Std. 10 Min
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1 Std. 15 Min
Jogurtowy placek ze śliwkami
1 Std. 20 Min
Pistacjanki
2 Std. 40 Min
Galette z borówkami
1 Std. 25 Min
Ciasto cytrynowe
2 Std.
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2 Std. 10 Min
Tarta budyniowa
1 Std. 15 Min
Tarta jabłkowa
1 Std.
Ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką
1 Std. 55 Min
Jabłecznik
55 Min
Ciasto ucierane z owocami
1 Std.