Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem

Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem

4.7 152 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 kawałków

Υλικά

  • czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
    200 g
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
    40 g
  • wody
    170 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    10 g
  • cukru
    ½ łyżki
  • masła pokrojonego na kawałki
    30 g
  • mąki pszennej
    250 g
  • mąki orkiszowej lub innej mąki pełnoziarnistej
    100 g
  • rozmarynu, świeżego tylko liście
    3 gałązki
  • soli
    ½ łyżki
  • sera żółtego np. gouda, pokrojonego na kawałki
    150 g
  • czarnych oliwek, bez pestek
    50 g

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 219 kcal / 914.8 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 24.6 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Νάτριο 405 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων