Pissaladière - francuska pizza

Pissaladière - francuska pizza

3.9 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
16 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • mąki pszennej
    250 g
  • oliwy z oliwek
    50 g
  • jajko
    1
  • wody letniej
    40 g
Dodatki
  • czarnych oliwek, bez pestek przekrojonych na pół
    80 - 100 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    700 g
  • ząbki czosnku
    3 - 4
  • soli
    1 łyżeczka
  • oliwy z oliwek
    50 g
  • oliwa z oliwek do natłuszczenia blachy
  • mąka pszenna do oprószenia blachy
  • kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
    2 łyżki
  • tymianku, suszonego
    1 - 2 łyżeczki
  • pieprz czarny, świeżo mielony do smaku
  • filety z anchois, w oleju (ok. 70 g), odsączone z zalewy, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 140.5 kcal / 587.8 kJ
Πρωτεΐνη 2.5 g
Λιπαρά 7.3 g
Υδατάνθρακες 16.6 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 213.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων