Cake épinard-ricotta

Cake épinard-ricotta

3.5 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • 5 g de beurre
  • 80 g d'emmental coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards frais
  • 3 œufs
  • 2 brins de basilic frais équeutés
  • 140 g de lait
  • 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 30 g d'huile de tournesol
  • 180 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 120 g de ricotta
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 258.3 kcal / 1077.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 14.6 g
Υδατάνθρακες 19.3 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 105 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων