
Συσκευές & Αξεσουάρ
Olive and Mozzarella Farfalle
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
taggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
484 kcal /
2025 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
58 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Only 5 Ingredients
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 godz. 20 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Seafood Risotto
40 min
Thai Curry Noodles
25 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min