Polpo sottovuoto con olive taggiasche

Polpo sottovuoto con olive taggiasche

4.6 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
1 porzione

Υλικά

  • 1700 g di acqua
  • 350 g di polpo fresco
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 383.4 kcal / 1604.1 kJ
Πρωτεΐνη 37.7 g
Λιπαρά 23.5 g
Υδατάνθρακες 5.2 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Νάτριο 21.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων