
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
gluten-free plain white flour (see tip)150 g
-
water840 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
red onions quartered100 g
-
tomatoes halved275 g
-
boneless lamb leg diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)150 g
-
vegetable oil plus extra for greasing25 g
-
spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)1
-
green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)1
-
potatoes peeled, diced (1 cm)180 g
-
tamari (see tip)20 g
-
Chinese black vinegar (see tip)15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
328.5 kcal /
1374.3 kJ
Πρωτεΐνη
13.4 g
Λιπαρά
13.2 g
Υδατάνθρακες
43.3 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
938.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Gluten, No Problem!
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Feta Risotto
30 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Lasagne Bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Rice with Duck
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Miso Carbonara Udon
25 λεπτ.