Crevettencurry mit Topinambur

Crevettencurry mit Topinambur

4.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Schalotten halbiert
    100 g
  • roter Chili, frisch halbiert
    1
  • Koriander, frisch
    1 Bund
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    20 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Sesamöl, geröstet
    40 g
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    2 TL
  • gelbe Currypaste
    1 EL
  • Salz
    1 TL
  • rote Peperoni in Würfeln (2 cm)
    200 g
  • Tomatenpüree
    70 g
  • Kokosmilch (400 g)
    1 Dose
  • Öl zum Braten
  • Topinambur-Wurzel in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
    200 g
  • Salz zum Würzen
  • Curry, gemahlen zum Würzen
  • Tiefseecrevetten, tiefgekühlt aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
    700 g
  • Zitronensaft
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 500 kcal / 2091 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 8.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων