Sauerbraten mit Spätzle

Sauerbraten mit Spätzle

4.5 431 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 53ωρ.
6 Portionen

Υλικά

Fleisch und Spätzle
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knollensellerie in Stücken
    100 g
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rotwein trocken
    600 g
  • Rotweinessig
    200 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    2 TL
  • Zucker
    2 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Nelken
    ¼ TL
  • Piment
    ¼ TL
  • Wacholderbeeren
    10
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Rinderschulter (Schaufelstück)
    800 g
  • Wasser und mehr zum Kochen
    300 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Butterschmalz zum Braten
  • Spätzle, trocken
    500 g
    500 g Bandnudeln
Sauce
  • Butter
    30 g
  • Mehl
    30 g
  • Wasser
    100 g
  • Sahne
    200 g
  • Senf
    1 TL
  • Honig
    2 TL
  • Bratensaucen-Paste (für 0,25 l)
    1 - 2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 762 kcal / 3192 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 124 g
Νάτριο 951 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων