Ziti spezzati con ragù genovese

Ziti spezzati con ragù genovese

4.1 233 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di cipolle a pezzi
    1000 g
  • di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di carne di manzo preferibilmente taglio magatello, a tocchetti (1 cm)
    600 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo ziti, spezzati
    480 g
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 595.3 kcal / 2492.4 kJ
Πρωτεΐνη 33.6 g
Λιπαρά 15.7 g
Υδατάνθρακες 76 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 511 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων