Torta di patate borgotarese

Torta di patate borgotarese

4.4 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Pasta matta
  • di acqua
    75 g
  • di olio di semi di mais
    35 g
  • di olio extravergine di oliva
    35 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di porri a pezzi
    100 g
  • aghi di rosmarino fresco, lavati
    10
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di acqua
    100 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di patate pelate e a fette sottili (2-3 mm)
    1200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di panna da cucina
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 762.2 kcal / 3191.2 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 41.1 g
Υδατάνθρακες 81.1 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.4 g
Νάτριο 899.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων