Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
457 mg
Πρωτεΐνη
10.4 g
Θερμίδες
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Λιπαρά
21.8 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.9 g
Υδατάνθρακες
63.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Temaki sushi
1 Std. 40 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Pasta alla Vodka
15 Min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Chilli crab pasta
35 Min