Pescada com salada de beterraba e rúcula

Pescada com salada de beterraba e rúcula

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 dose

Υλικά

  • sumo de laranja (1 unid. aprox.)
    40 g
  • beterraba cozida cortada em fatias finas (2 mm)
    200 - 250 g
  • sumo de laranja
    40 g
  • vinagre de sidra
    10 g
  • azeite
    30 g
  • sal
    ¾ colher de chá
  • lombos de pescada (100 g cada aprox., 3 cm grossura)
    4
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • tomilho só as folhas
    1 c. sopa de
  • água
    1850 g
  • ácido ascórbico em pó (Vitamin C em pó)
    1 c. de chá rasa
    30 g sumo de limão fresco, (½ unid. aprox.)
  • rúcula
    100 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Πρωτεΐνη 38 g
Θερμίδες 1664.5 kJ / 397 kcal
Λιπαρά 22 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Υδατάνθρακες 13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων