Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico

Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico

4.8 143 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 45 λεπτ.
24 raciones

Υλικά

Crujiente de jamón ibérico
  • de jamón ibérico (muy finas)
    6 - 8 lonchas
Helado de queso Idiazábal
  • de queso Idiazábal
    100 g
  • de azúcar
    100 g
  • de queso mascarpone
    250 g
  • de yogur griego
    250 g
Salmorejo
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de tomate maduro
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pan (del día anterior)
    200 g
  • de vinagre
    30 g
  • de aceite de oliva virgen extra y algo más para regar
    150 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 175 kcal / 733 kJ
Πρωτεΐνη 6.2 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων