
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck and Pork Terrine
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 52ωρ.
10 portions
Υλικά
-
duck breasts, skin on (300-350 g total)2
-
orange thin peelings of skin only1
-
cloves2
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
white bread crusts removed (approx. 40 g)2 slices
-
milk100 g
-
streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole12 slices
-
pork shoulder, boneless diced600 g
-
garlic clove large1
-
shallots halved75 g
-
chicken livers200 g
-
ruby port2 Tbsp
-
medium eggs2
-
fine sea salt2 tsp
-
pistachio nuts, unsalted roughly chopped50 g
-
dried cranberries75 g
-
boiling water for baking
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
361 kcal /
1503 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
754 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Very Thermomix® Christmas
63 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Sicilian Prawn Salad
40min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Cheese Sticks
55min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Crisp Onsen Eggs
Ninguna valoración
Temaki Sushi
Ninguna valoración
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min