Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck and Pork Terrine
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 52ωρ.
10 portions
Υλικά
-
duck breasts, skin on (300-350 g total)2
-
orange thin peelings of skin only1
-
cloves2
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
white bread crusts removed (approx. 40 g)2 slices
-
milk100 g
-
streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole12 slices
-
pork shoulder, boneless diced600 g
-
garlic clove large1
-
shallots halved75 g
-
chicken livers200 g
-
ruby port2 Tbsp
-
medium eggs2
-
fine sea salt2 tsp
-
pistachio nuts, unsalted roughly chopped50 g
-
dried cranberries75 g
-
boiling water for baking
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
754 mg
Πρωτεΐνη
31 g
Θερμίδες
1503 kJ /
361 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A Very Thermomix® Christmas
63 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Broccoli Cheese Bites
55 dk
Beer Battered Cod Bites
1sa 10 dk
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1sa
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1sa 25 dk
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1sa 10 dk
Crisp Onsen Eggs
2sa
Crispy Smashed Potato Salad
1sa 30 dk
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 dk
Temaki Sushi
1sa
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 dk
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1sa 20 dk
Steamed Potato Tortilla
45 dk