Caserecce alla verza e pasta di salame

Caserecce alla verza e pasta di salame

4.7 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 70 g di carota a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di pasta di salame
  • 80 g di foglie di verza a listarelle
  • 650 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo caserecce
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 142.5 mg
Πρωτεΐνη 25.1 g
Θερμίδες 2278.2 kJ / 544.5 kcal
Λιπαρά 20.1 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 65.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων