Tarte aux épinards et citron confit

Tarte aux épinards et citron confit

4.3 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 parts

Υλικά

La pâte brisée au fenouil
  • de graines de fenouil
    ½ c. à café
  • de farine de blé complet
    150 g
  • de beurre coupé en morceaux
    75 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau
    50 g
La garniture
  • de beurre
    30 g
  • d'épinards frais coupés en chiffonnade
    300 g
  • de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
    200 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • d'eau
    500 g
  • le zeste d'un citron jaune non traité sans la partie blanche, coupé en fines lamelles
  • de sucre en poudre
    35 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 509 kcal / 2123 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων