Torta rovesciata al radicchio di Chioggia

Torta rovesciata al radicchio di Chioggia

4.2 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta brisée
  • di farina bianca tipo 0
    125 g
  • di burro morbido a pezzi
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    35 g
Ripieno
  • di mandorle sgusciate
    20 g
    20 g di pistacchi al naturale
  • di miele
    50 g
  • di burro
    50 g
  • arancia il succo spremuto fresco
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di cipolla bianca in quarti
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di radicchio rosso di Chioggia pulito e a listarelle
    500 g
  • di Asiago a fette (vedere consigli)
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 675 kcal / 2389 kJ
Πρωτεΐνη 23.4 g
Λιπαρά 47.9 g
Υδατάνθρακες 40.2 g
Φυτικές ίνες 5.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων