Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1396.3 mg
Πρωτεΐνη
12.4 g
Θερμίδες
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Λιπαρά
18.6 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti alla carbonara
30 λεπτ.
Mexican one-pot pasta
30 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Lasagne with fresh spinach pasta
2ωρ. 20 λεπτ.
Chicken and mushroom rice
45 λεπτ.
Creamy pistachio pasta
40 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Tomato and mushroom spaghetti
30 λεπτ.