
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and ricotta cannelloni
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
292.8 kcal /
1229.6 kJ
Πρωτεΐνη
12.4 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
1396.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPilau rice
30 λεπτ.
Alpine macaroni with apple sauce
45 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Mushroom and kale risotto
55 λεπτ.
Mexican one-pot pasta
30 λεπτ.
Mango rice
35 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Meat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Nasi tomato (tomato rice)
40 λεπτ.
Linguine with salmon and herbs
25 λεπτ.
Pear and blue cheese risotto
30 λεπτ.