
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and ricotta cannelloni
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
292.8 kcal /
1229.6 kJ
Πρωτεΐνη
12.4 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
1396.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna mornay
45 λεπτ.
Linguine with salmon and herbs
25 λεπτ.
Risotto with zucchini and prawns
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Kalguksu (chicken noodle soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
Καμία βαθμολογία
Soba noodles
1ωρ.
Japanese ramen noodles
1ωρ.
Dumpling wrappers
1ωρ.
Chinese egg noodles
1ωρ.