Perlhuhnbrust mit Kletzenfülle

Perlhuhnbrust mit Kletzenfülle

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 10ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Vorbereitung
  • Kletzen
    100 g
  • Wasser
    300 g
Fülle und Fertigstellung
  • Butter
    15 g
  • Weizenmehl, glatt
    5 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ TL
    ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Zimt, gemahlen
    1 Prise
  • Nelkenpulver
    1 Prise
  • Zitronenschale
    1 Msp.
  • Perlhuhnbrüste (siehe Variation)
    4
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 Prisen
  • Rohschinken
    4 - 8 Scheiben
  • Zitronensaft
    1 Spritzer
  • Zitronenmelisse gehackt
    1 TL
  • Schnaps (προαιρετικό πεδίο) (Birnenschnaps)
    15 g
  • Wasser
    580 g
  • heurige Erdäpfel mit Schale, gut gewaschen, in Spalten
    500 g
  • Schlagobers
    40 g
  • Öl zum Braten
    etwas

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 649 kcal / 2718 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων