
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Fenchel in feinen Streifen (2-3 mm)200 g
-
Orangensaft30 g
-
Orangenmarmelade20 g
-
Balsamico, hell30 g
-
Senf½ TL
-
Salz¾ TL
-
Chiliflocken¼ TL
-
Öl50 g
-
Wasser1270 g
-
Zitronensaft30 g
-
Jakobsmuscheln600 g
-
Butter20 g
-
Vanilleschote halbiert½
-
Salz zum Würzen
-
Öl zum Braten
-
Rucola fein120 g
-
Orangen filetiert2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
344 kcal /
1439 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide-Garen
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSattmacher-Salat
40 λεπτ.
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1ωρ. 50 λεπτ.
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 λεπτ.
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1ωρ. 30 λεπτ.
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1ωρ. 10 λεπτ.
Ceasar Salad mit Kichererbsen
55 λεπτ.
Gefüllte Tomaten
1ωρ.
Kichererbsen-Nocken
50 λεπτ.
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 λεπτ.
Taco-Salat mit Hackbällchen
1ωρ.
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 λεπτ.
Reis-Thunfisch-Salat
1ωρ.