Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina

Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina

4.0 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Ajoblanco de avellanas
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de avellanas crudas
    140 g
  • diente de ajo
    ½ - 1
  • de pan de molde (προαιρετικό πεδίο)
    50 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de vinagre
    15 g
  • de agua fría
    200 - 300 g
  • de cubitos de hielo
    200 g
Compota de manzana y brochetas de sardina ahumada
  • manzana en cuartos, pelada y sin pepitas
    1
  • de azúcar
    1 cucharada
  • de piel de lima rallada
    ½ cucharadita
  • sardinas ahumadas en trozos de 2 cm
    4 - 8
  • higos en cuartos u octavos
    4
    8 - 16 uvas, en cuartos u octavos
  • aceite
  • de caviar de arenque (aprox. 60 g)
    1 tarro
  • piel de lima rallada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 497 kcal / 2078 kJ
Πρωτεΐνη 16.8 g
Λιπαρά 39.3 g
Υδατάνθρακες 18.9 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.1 g
Νάτριο 266.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων