Tortellini ai grani antichi in brodo

Tortellini ai grani antichi in brodo

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
    300 g
  • di prosciutto crudo a pezzi
    100 g
  • di mortadella a pezzi
    100 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • uovo
    1
  • di acqua
    1000 g
Impasto
  • di farina tipo tummina
    250 g
  • di farina di grano saraceno
    100 g
  • uova
    4
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Terminare la preparazione
  • brodo di carne di cappone (vedere consigli)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 336.9 kcal / 1409.6 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 25.1 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.7 g
Νάτριο 394.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων