Quiche aux poireaux et reblochon

Quiche aux poireaux et reblochon

4.7 399 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 parts

Υλικά

  • 150 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 95 g de beurre froid froid, coupé en morceaux et un peu beurrer
  • 50 g d'eau froide
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de poireaux coupés en tronçons
  • 2 œufs
  • 120 g de lait
  • 120 g de crème fraîche épaisse
  • 1 jaune d'œuf
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ reblochon coupé en lamelles

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 458.3 kcal / 1901.5 kJ
Πρωτεΐνη 15.7 g
Λιπαρά 33.7 g
Υδατάνθρακες 21.7 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.8 g
Νάτριο 344.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων