Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym

Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym

4.1 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Gnocchi
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    40 g
    40 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • wody plus dodatkowa ilość do gotowania
    500 g
  • ziemniaków, mączystych pokrojonych na kawałki
    600 g
  • masła
    30 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    250 g
  • soli plus dodatkowa ilość do gotowania
    1 łyżeczka
Masło orzechowo-szałwiowe
  • orzechów włoskich, łuskanych
    50 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    100 g
  • liści szałwii, świeżych
    20 - 30

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 716.7 kcal / 2998.5 kJ
Πρωτεΐνη 15.9 g
Λιπαρά 38.7 g
Υδατάνθρακες 79.8 g
Φυτικές ίνες 8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.7 g
Νάτριο 738.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων